PRINSTON ENGLESKI BORAVAK

Boravak je namenjen deci uzrasta od I do IV razreda osnovne škole. Organizovaćemo druženje na naše dve lokacije, u školi na Novom Beogradu u prelepom prostoru u blizini mnoštva parkova i Zemunskog keja i u Zemunu u prostranoj kući sa dvorištem takođe odlično pozicioniranom.

 

Get your kids good supervision

Be smart, it’s the right decision,

They’ll learn and play all day

Stay safe in the best way!

  • početak, utorak 01.09.2020. godine
  • radnim danima od 08h do 17:30h
  • odvođenje i dovođenje u/iz škole
  • pomoć u izradi domaćih zadataka
  • svakodnevna komunikacija na engleskom jeziku
  • Prinston časovi engleskog jezika 2 x nedeljno (grupa), za vreme boravka
  • praćenje nastave online ukoliko bude bilo potrebe
  • 2 lokacije
  • primena svih propisanih mera u sprečavanju širenja zaraze

Školske aktivnosti

U našem boravku, cilj je da osposobimo decu da samostalno pristupaju školskim obavezama. U boravku dobijaju pomoć u izradi domaćih zadataka i vežbaju za kontrolne zadatke. Profesor je tu da im da smernice, pojasni nejasnoće, ali cilj je da sami nauče da slušaju na časovima, koriste udzbenike i razmišljaju.

U potpunosti smo spremni i opremljeni da praćenje nastave online organizujemo u prostorijama naše škole (1 dete – 1 računar).

Vannastavne aktivnosti na engleskom jeziku

Posle završenih školskih aktivnosti, druženje nastavljamo na engleskom jeziku.

Pored standardnih Prinston časova engleskog koje će deca imati prilike da pohađaju za vreme boravka 2x nedeljno po 50 minuta (grupa), svakodnevno ćemo raditi i na spontanom usvajanju engleskog jezika  kroz uobičajenu komunikaciju, pesmu, filmove, igru, glumu, kvizove i prezentacije o životu i kulturi u različitim zemljama.

Deca u tom uzrastu se vrlo brzo prilagođavaju i iako im u početku može biti neobično što razgovaramo na engeskom jeziku, brzo se opuštaju i prihvataju taj vid komunikacije.

Kreativne radionice

Organizujemo razne kreativno-umetničke radionice gde deca prave zanimljive predmete, crteže, ukrase i ukrašavaju prostor u kome borave.

Sport

Posebnu pažnju posvećujemo sportu kroz razne sportske igre i takmičenja na otvorenom i u zatvorenom (stoni tenis, razgibavanje…) sa uputstvima na engleskom.

Kvizovi

Kvizovi, provere znanja i takmičenja su nešto što svi najviše volimo, jer bude takmičarski duh, a ujedno doprinose boljim ocenama u školi.

Cena Prinston engleskog boravka

Mesečno
€170*

*cena bez ručka i užine

*broj mesta je ograničen

1 nedelja
€130

2 nedelje
€230

3 nedelje
€330

4 nedelje
€400

Prijava u toku

Možete se prijaviti popunjavanjem online prijave

Prijava